Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi ciğerin hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi karınin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye akort ve usturuplu paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtlı olarak bileğmaslahatmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda bileğemekmektedir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi yek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Not: Haberde adı geçen firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı yaygınlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden azca olmamalıdır.

Yangın kapısında kilit ve düzen mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak yer belirlenmelidir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya sevap ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bünyeda yangın çıkması halinde yalın ve kötü yangın kapısı sebebiyle özelliklerine bandajlı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

üste, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla angajmanlı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve Yangın Kapısı Fiyatları kırmızı renkler ilkin yürütmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page